Lammkött  färskt/ djupfryst

 färs


filé                                                        slut

ytterfilé( biff)                                  slut

entrecote

högrev


stek benfri                                        slut

ytterlår                                               slut

fransyska                                         slut

innanlår

rostbiff


kotletter

sadelkotletter

kotletter entrecote

kotletter högrev

racks

grillskivor bog

flintastek                                             slut

hals

revben


sadel hel                                             slut

stek                                                       slut

bogstek

fiol


slagsida/rullad

94:-/kg


 360:-/kg

320:-/kg

330:-/kg

160:-/kg


 195:-/kg

205:-/kg

225:-/kg

245:-/kg

245:-/kg


235:-/kg

255:-/kg

235:-/kg

150:-/kg

260:-/kg

140:-/kg

180:-/kg

110:-/kg

75:-/kg


250:-/kg

175:-/kg

135:-/kg

175:-/kg


100:-/kg

Rökt lammstek

249:-/kg

Fårfärs, 500g                                    slut 84:-/kg
Fårinnanlår                                      slut 235:-/kg
Fårytterlår                                           slut 195:-/kg
Fårrostbiff 235:-/kg
Fårfransyska                                    slut 215:-/kg
Fårytterfilé 310:-/kg
Fårfilé 350:-/kg
Hel/halvt lamm, slaktvikt, styckat 110:-/kg
Hel/halvt lamm, slaktvikt, helkropp 95:-/kg

Fårskinn och ull

Beredda lamm-/fårskinn 1500-1800:-
Torkade lamm-/fårskinn Slut
Kardflor, brun Slut
Ull, osorterad och otvättad 13:-/hg

Levande djur

Får

Avvant lamm, 3 mån 500:- exkl moms
Lamm, 5 mån 600:- exkl moms
Lamm på hösten 700:- exkl moms
Tacka 800:- exkl moms

Övrigt

Svartvinbärsdricka, 500 ml Slut
Rabarberdricka, 500 ml Slut
Lingondricka, 500 ml Slut
Honung från Mjösjö, 500 g naturell 90:-/st
Citronhonung från Mjösjö, 350 g 65:-/st

För tillgänglighet samt beställning, vänligen kontakta mig.

Som betalmedel fungerar kontanter samt Swish. Tyvärr finns det ingen möjlighet att betala med betal- eller kreditkort.

Alla priser är inkl. moms om inget annat anges.